Så här ofta känner sig Eskilstunas ungdomar sig lugna och avslappnade!

Liv och Hälsa gjorde en enkätundersökning 2017 om barn och ungas levnadsvanor, livsvillkor och hälsa i årskurs 7 och 9 samt årskurs 2 i gymnasiet. Eskilstunas ungdomar i årskurs 7 upplevdesunset-3087670_1920 51% av tjejerna och 72% av killarna att de kände sig lugna och avslappnade mer än en gång i veckan. Hos de som går i årskurs 9 upplevde 49% av tjejerna och 71% att de kände sig avslappnad mer än en gång i veckan. I årskurs 2 i gymnasiet minskade känslan av att vara lugn eller avslappnad till 42% hos tjejerna och 68% hos killarna.

Liv & Hälsa ung 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: