När dörrar öppnas

Wisemind Cecilia Nyberg

”Our lives are the result of all the doors we have walked through, and our continued growth depends on our willingness to keep moving into new spaces”/ Madisyn Taylor

 

Jag har sedan en tid tillbaka lämnat lokalen på Lohegatan och gör nu endast hembesök med massage. I och med att jag lämnade lokalen så kommer Wiseminds akupunkturdel skjutas på framtiden. Det sägs att när man stänger en dörr så öppnas nästa. Jag kommer i höst börja den grundläggande psykoterapiutbildningen i KBT (steg 1). Jag får tro att denna dörr har öppnats av en andledning och att vandra igenom den dörren är det rätta att göra. Den kommer ta tid ifrån Wisemind men jag tror på längre sikt att den kommer gynna både min profession som sjuksköterska och företaget. Jag kommer inom de närmsta veckorna fylla på med info om Wisemind och tider, så håll utkik på hemsidan. Till dess hoppas jag att ni njuter av sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s