Vilket 2018 jag har haft

3357A2E5-E763-4C16-8243-F6AD93A5D49FOm jag ska sammanfatta hur 2018 sett ut så skulle det bäst beskrivas med ett år av kris och utveckling, lite så som det är att bli företagare. Att öppna upp Wisemind har gjort att jag har påbörjat en dröm jag haft. Det har varit ett spännande år med att både prova på att ha en mottagning men även att göra hembesök. Att göra hembesök har öppnat upp möjligheten att få åka ut till personer med både psykiska och fysiska funktionsvariabler som annars inte skulle kunna få massage.Det är fint att kunna ge den möjligheten. Under 2019 kommer jag fortsätta med hembesöken. Jag precis börjat i DBT teamet på BUP vilket också kommer påverka innehållet i sociala medier då det vi tänker om oss själva också påverkar kroppen. Jag fortsätter min KBT utbildning som jag började i höstas. Min plan är den kompetens jag får av den också kommer vävas in i Wisemind under 2020.

Stort tack till alla kunder jag haft under 2018 som gör det möjligt för mig att fortsätta mot mina drömmar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s