Blogg

Wisemind Eskilstuna 2019

Om jag ska summera 2019 så har det varit det året som inte blev som jag trodde och det blev väldigt bra endå. Jag har under året fått jobba på att lyssna på mitt egna wise mind. Du vet den där stilla vissheten som inte gör så mycket väsen av sig och som du känner är rätt. När du fattar beslut och det känns bra i magen, hjärtat och i huvudet. Min plan var att fortsätta med hembesöken för massage i Eskilstuna. Efter att ha kommit fram till att jag vill läggar mer tid på KBT utbildningen, så valde jag att lägga massagen på väntan ett tag. Det gjorde också att jag har kunnat få till ett samarbete med ENP-teamet där jag kan arbeta mer flexibelt med sjuksköterskeuppgifter. Det samarbetet har också gjort att jag under hösten kunnat få ihop ett kapital inför framtida investeringar i Wisemind. Så vad bjuder det nya årtiondet på då? Ja, helt klart att fortsätta arbeta mitt wise mind och med det, har mina tankar allt mer gått åt akupunkturen. Jag har fått in ganska många förfrågningar kring akupunktur och jag behöver börja se mig om efter en lokal att hyra in mig i. Min vision är att kunna föra samman min specialistkompetens i psykiatri, KBT och akupunktur. Det finns studier som visar att akupunktur och KBT fungerar bra tillsammans vid stress, sömnproblem samt ångest. Hur detta sedan ska se ut är svårt att säga då regeringen behöver ta ställning till KAM utredningen. 2020 kommer bli ett spännande år där vissa dörrar säkert kommer stängas och andra öppnas.

 

Tack alla kunder och samarbetspartners och alla ni som har diskuterat, inspirerat och pushat på mig och företagandet under 2019!

Gott nytt år!

Cecilia Nyberg, Wisemind Eskilstuna

Nu är jag klar!

Efter 1.5 år lång utbildning har jag nu blivit klar med min grundläggande psykoterapi utbildning inom KBT. Sjukt tacksam över det här gänget som åkt fram och tillbaka Eskilstuna-Nyköping med mig. På fredag börjar en ledighet, för att sedan fortsätta planera kring Wiseminds riktning inför 2020.

Vägen till framgång…

Vägen till framgång är kantad av många fina rastplatser. Jag har kommit fram till en av dem. Mitt fokus kommer ligga på basutbildningen i KBT tills dess att den är klar. Det gör att jag inte kommer massera på en tid framåt. Tack till alla förstående kunder. Jag hör av mig när när jag är på väg igen…

Vänliga veckan

62DCF12D-6317-4580-A204-985DB250A731Nu är vi inne i vänliga veckan, som är en påminnelse om vänlighet i vardagen. Temat för årets vecka är vänlighet mot sig själv. Ge dig själv vänlighet, lediga tider finns i morgon och ons 20/2. Kolla även in erbjudandet om vuxen/barnmassage som finns att boka under vecka 7 och 8.