Fotograf Cecilia Nyberg

Porträtt Fotograf Cecilia Nyberg Eskilstuna

Mitt konstnärskap handlar om att genom fotografering fånga naturen, djuren och människor i levande ögonblick där närvaron och det unika kommer fram. Där fotografierna triggar i gång tankar kring vad vi observerar och beskriver och där betraktaren även får möjlighet att fantisera och leka. Genom bilderna förmedlas den symbios vi lever i tillsammans med naturen. Bilderna ger en inspiration att värna om naturen samt som människa komma ut i den, utforska och hitta lekfullheten. Det som har inspirerat mig är alla de myter och den mystik som finns kring naturen och dess väsen. Jag vill med min fotografering förmedla ögonblick där vi hänförs av det vackra, det fula och där vi kan stanna upp och vara en stund.

Som fotograf i Eskilstuna på hobbynivå ägnar jag den största tiden ute i skogen och fotograferar den fantastiska natur vi lever i. Jag tänker med denna del av hemsida att ni ska få följa med och se de ögonblick jag blir hänförd av. Jag har också fått uppdrag som fotograf att ta bröllopsbilder och porträtt i Eskilstuna som jag också kommer dela.

Utbildning:

2022 HDK-Valand Fotografi baskurs

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: